HKOTA Football Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HKOTA Football Club

We are a football team formed by a group of passionate and energetic Occupational Therapists in Hong Kong. This is the forum for the football team ONLY. For further information about Occupational Therapy, please go to http://www.hkota.org.hk/

HKOTA WebsiteHKOTA Website  首頁首頁  相冊相冊  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

外影地方選擇

向下 
+3
Colin
Ray
Eddie
7 posters
前往頁面 : 1, 2  下一步
發表人內容
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

文章總數 : 1244
注冊日期 : 2007-10-19

外影地方選擇 Empty
發表主題: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty11/11/2007, 13:49

之前個post講開外影地方, 索性開個新post傾下, Ray提議去塔門, 不過可能要全日...
我想去/去過嘅地方提議:
1) 新娘潭
2) 梧桐寨
3) 南蓮園池http://www.flickr.com/photos/eddiehai/sets/72157603081999339/
4) 長州
http://www.flickr.com/photos/eddiehai/sets/72157603077684630/
5) 塔門
6) 東平洲

仲有冇其他建議?喺度先傾下先,
遲啲定日子公投
回頂端 向下
http://hkotafc.forumotion.com
Ray
資深球員
資深球員
Ray

文章總數 : 251
注冊日期 : 2007-11-05

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty11/11/2007, 19:09

Eddie 寫到:
之前個post講開外影地方, 索性開個新post傾下, Ray提議去塔門, 不過可能要全日...
我想去/去過嘅地方提議:
1) 新娘潭
2) 梧桐寨
3) 南蓮園池http://www.flickr.com/photos/eddiehai/sets/72157603081999339/
4) 長州
http://www.flickr.com/photos/eddiehai/sets/72157603077684630/
5) 塔門
6) 東平洲

仲有冇其他建議?喺度先傾下先,
遲啲定日子公投

塔門
回頂端 向下
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

文章總數 : 1196
注冊日期 : 2007-10-22

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty12/11/2007, 08:17

其實都唔一定要影相先可以一齊去,我都有興趣帶老婆同呀仔去吓的地方,一班人點都好喲
回頂端 向下
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty12/11/2007, 13:45

Colin 寫到:
其實都唔一定要影相先可以一齊去,我都有興趣帶老婆同呀仔去吓的地方,一班人點都好喲

其實我都五十五十, 因為靚嘅風景/地方總係崎嶇啲, 驚啲細路行唔掂, 到時啲男人可能仲辛苦...
回頂端 向下
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty13/11/2007, 08:41

Eddie 寫到:
Colin 寫到:

其實我都五十五十, 因為靚嘅風景/地方總係崎嶇啲, 驚啲細路行唔掂, 到時啲男人可能仲辛苦...
咁又喺,有時距哋又確喺幾左手左脚。
回頂端 向下
Eddy
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddy

文章總數 : 1206
注冊日期 : 2007-10-26

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty13/11/2007, 09:26

Colin 寫到:
Eddie 寫到:
Colin 寫到:

使唔使幫你轉達比阿嫂知你呢番偉論?? cheers
回頂端 向下
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty13/11/2007, 12:29

Eddy 寫到:
Colin 寫到:
Eddie 寫到:
Colin 寫到:
其實都唔一曬定要影相先可以一齊去,我都有興趣帶老婆同呀仔去吓的地方,一班人點都好喲

我地男人嘅野,幾時輪到啲女人插嘴
scold scold scold scold
回頂端 向下
Eddy
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddy

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty13/11/2007, 14:37

Colin 寫到:
Eddy 寫到:
Colin 寫到:
Eddie 寫到:
Colin 寫到:
其實都唔一曬定要影相先可以一齊去,我都有興趣帶老婆同呀仔去吓的地方,一班人點都好喲

嘩!! 老同學, 好man呵!!!!!!! :good:
回頂端 向下
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty13/11/2007, 16:07

Ray 寫到:

塔門

呢位兄台好堅持...
回頂端 向下
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty13/11/2007, 18:29

話時話, 就嚟聖誕, 不如搞返個HKOTA FC聖誕聚餐加影燈飾聚會咯(仲可以帶埋家屬)...
回頂端 向下
Ray
資深球員
資深球員
Ray

文章總數 : 251
注冊日期 : 2007-11-05

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty13/11/2007, 18:43

Eddie 寫到:
話時話, 就嚟聖誕, 不如搞返個HKOTA FC聖誕聚餐加影燈飾聚會咯(仲可以帶埋家屬)...

GOOD!!!!!!
回頂端 向下
kanden
球隊管理小組
球隊管理小組
kanden

文章總數 : 1358

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty13/11/2007, 19:48

Ray 寫到:
Eddie 寫到:

GOOD!!!!!!

Ray, pls reply me on ur availability on 18/11(Sun) matc at JSC at 8:30-10:00am apart from sharing photo taking scold
回頂端 向下
Eddy
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddy

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty14/11/2007, 04:06

Kanden哥真係大殺風景!!!!! 竟然喺呢度追殺阿Ray!!!!!!!!! :rcard:

阿Ray大哥, 咁麻煩你覆覆佢啦, 如果唔係你喺邊度post, 佢就喺邊度追殺你!!! dead

阿Eddie哥, 提議非常好, 我部300D買咗四年都未試過夜晚出動, 我條shutter線買咗四年都未插過落部機度!!! :oh no:

在 14/11/2007, 09:24 作了第 1 次修改
回頂端 向下
kanden
球隊管理小組
球隊管理小組
kanden

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty14/11/2007, 07:53

Eddy 寫到:
Kanden哥真係大殺風景!!!!! 竟然唙呢度追殺阿Ray!!!!!!!!! :rcard:

阿Ray大哥, 咁麻煩你覆覆佢啦, 如果唔係你喺邊度post, 佢就喺邊度追殺你!!! dead

阿Eddie哥, 提議非常好, 我部300D買咗四年都未試過夜晚出動, 我條shutter線買咗四年都未插過落部機度!!! :oh no:

I am good to Ray cos I dont want him to be fined ghost
回頂端 向下
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty14/11/2007, 17:54

Eddie 寫到:

Supported. tongue tongue Can we have a dinner buffet? But it should be quite expensive during Xmas holiday. Any suggestions Question Question Question
回頂端 向下
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty14/11/2007, 18:44

Colin 寫到:
Eddie 寫到:

Supported. tongue tongue Can we have a dinner buffet? But it should be quite expensive during Xmas holiday. Any suggestions Question Question Question

今個星期四燈飾就會亮燈, 所以我地唔駛咁近聖誕節去, 可以早少少. 我地可以揀中餐, 西餐或buffet, 地點應該喺尖東或海運, 睇下大家有乜建議 tongue santa rendeer jocolor Very Happy
回頂端 向下
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty15/11/2007, 04:10

Eddie 寫到:
Colin 寫到:
Eddie 寫到:

今個星期四燈飾就會亮燈, 所以我地唔駛咁近聖誕節去, 可以早少少. 我地可以揀中餐, 西餐或buffet, 地點應該喺尖東或海運, 睇下大家有乜建議 tongue santa rendeer jocolor Very Happy
有乜 card 有着數呀
回頂端 向下
Eddy
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddy

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty15/11/2007, 04:29

Colin 寫到:
Eddie 寫到:
Colin 寫到:
Eddie 寫到:

乜 card都有啦!! 中定西先?? 中嘅可以喺北京道一號求其搵間, 西嘅可以去Marco Polo食buffet, 仲可以有free parking!
回頂端 向下
steven
球隊管理小組
球隊管理小組
steven

文章總數 : 1043

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty15/11/2007, 11:28

最鍾意social gethering快D安排
回頂端 向下
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty15/11/2007, 12:23

Eddy 寫到:
Colin 寫到:
Eddie 寫到:
Colin 寫到:
Eddie 寫到:

乜 card都有啦!! 中定西先?? 中嘅可以喺北京道一號求其搵間, 西嘅可以去Marco Polo食buffet, 仲可以有free parking!

Children may enjoy western type buffet more
回頂端 向下
Eddy
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddy

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty15/11/2007, 13:04

steven 寫到:

不如先定日子, 睇睇下面嘅日子邊個多人參與:

27/11
29/11
03/12
04/12
05/12
06/12
07/12

有買襯手!!!! :oh no:
回頂端 向下
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty15/11/2007, 14:18

Eddy 寫到:
steven 寫到:

27/11
29/11
03/12
04/12
05/12
06/12
07/12

已開新版公投
http://hkotafc.forumotion.com/forum-f2/topic-t41.htm#582
回頂端 向下
kanden
球隊管理小組
球隊管理小組
kanden

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty15/11/2007, 19:02

Eddie 寫到:
Eddy 寫到:
steven 寫到:

27/11
29/11
03/12
04/12
05/12
06/12
07/12

已開新版公投
http://hkotafc.forumotion.com/forum-f2/topic-t41.htm#582

i voted already, guys....pls take action
回頂端 向下
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty16/11/2007, 17:56

Colin 寫到:
Eddy 寫到:
Colin 寫到:
Eddie 寫到:
Colin 寫到:

我老婆話睇完呢句之後唔敢post嘢喎...
回頂端 向下
Eddy
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddy

發表主題: 回復: 外影地方選擇   外影地方選擇 Empty16/11/2007, 18:57

亞 Eddie 嫂, 冤有頭、債有主! 妳認住句說話係邊個講呀!
回頂端 向下

外影地方選擇
回頂端 
1頁(共2頁)前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
HKOTA Football Club :: 球隊內外 :: 影相經-
前往: